besplatna radionica

Kako biti dobar prodavac?

Da li ti se dešavala situacija da posumnjaš u svoje sposobnosti, čuješ onaj unutrašnji glas koji dobacuje da je loše ono što radiš? Ako misliš da se to samo tebi dešava, tu već grešiš. Zamisli da poveriš nekome da ti kupi haljinu, sako ili cipele jer misli da ti super stoje – bez da probaš? 

Baš zato sada imaš priliku da ova znanja doživiš (bez uvijanja i limunada). Zaviri odmah u samu srž komunikacije i ponašanja. Primenjivim alatima uz super atmosferu, dobru kafu i druženje sa ljudima sličnim sebi dobićeš i mnogo više od edukacije.

  • Postani najbolji prodavac!

    Na ovoj radionici naučićeš da prodaješ kao Leonardno di Kaprio u filmu "Vuk sa Volt strita"

  • Višnjička 82, Beograd

    u prostorijama Alfa projekta

  • 27.10.2021. u 19h

Prijavi se odmah

Ostalo je još nekoliko mesta
0%

Možete se prijaviti klikom na “PRIJAVI SE” dugme                   ili pozivom na broj +38160/0711461

UTISCI

Šta drugi kažu...

“Edukacija sa Brankom mi je mnogo pomogla u trenutnom poslu jer su metode primenjljive odmah, rezultati su došli jer se komunikacija između nas u firmi poboljšala.Sada se bolje razumemo i lakše funkcionišemo.”

ana

“Iako dugo već radim sa ljudima, nove metode su mi otvorile još mogućnosti, još lakše razumem potrebe svojih klijenata i zajedno napredujemo kroz proces.”

Miloš Koprivica

"Primenjujući znanje sa edukacije podigao sam svoj biznis za 400% sada imam preko 14 luxuznih apartmana u Beogradu i završavam nove projekte sa lakoćom."

željko

"Do sada sam propustila svega par radionica, svaka radionica me iznova oduševi jer često sebi govorim "kako ovoranije nisam razumela"što znači da svaki put odem sa novim saznanjem. Ujedno je sjajno mesto da upoznam nove ljude i proširim saradnje."

mila durman

(237) ljudi je ocenilo prethodne radionice
5/5

Dolaziš?

*Potpuno besplatno, ostavite podatke da potvrdimo vreme.

Lokacija: Beograd – Višnjička 82.
(pored BIG fashion TC + free parking)

Call Now Button