fbpx
radionica

Osnovna pravila uspeha

Da li vam se dešavala situacija da posumnjate u svoje sposobnosti, čujete onaj unutrašnji glas koji dobacuje da niste dovoljno dobri u onome što radite? Ako mislite da ste jedini, tu već grešite.

Kada je radionica?

04. avgust (sreda) u 18 h

Broj mesta je ograničen zato se prijavi odmah, a one najbrže očekuje i poklon. Lokacija: Višnjička 82, Beograd

Ostalo je još nekoliko mesta
0%

Često se zapitam, kako ove stvari nisam shvatio ranije, a celoga života su mi ispred nosa i onda shvatim… Da bismo te stvari razumeli potrebno je promeniti softver koji posedujemo i nekim drugim očima gledati svet. Stari softver = stari rezultati, nov softver = novi rezultati. U suštini je izuzetno jednostavno... Posle godina ozbiljnog rada na sebi.

UTISCI

Šta drugi kažu...

“Edukacija sa Brankom mi je mnogo pomogla u trenutnom poslu jer su metode primenjljive odmah, rezultati su došli jer se komunikacija između nas u firmi poboljšala.Sada se bolje razumemo i lakše funkcionišemo.”

ana

“Iako dugo već radim sa ljudima, nove metode su mi otvorile još mogućnosti, još lakše razumem potrebe svojih klijenata i zajedno napredujemo kroz proces.”

Miloš Koprivica

"Primenjujući znanje sa edukacije podigao sam svoj biznis za 400% sada imam preko 14 luxuznih apartmana u Beogradu i završavam nove projekte sa lakoćom."

željko

"Do sada sam propustila svega par radionica, svaka radionica me iznova oduševi jer često sebi govorim "kako ovoranije nisam razumela"što znači da svaki put odem sa novim saznanjem. Ujedno je sjajno mesto da upoznam nove ljude i proširim saradnje."

mila durman

(237) ljudi je ocenilo prethodne radionice
5/5

Dolaziš na radionicu?

*One najbrže očekuje i poklon iznenađenje. Da li si to možda ti?

Call Now Button