Pravila i uslovi

Alfa Projekat poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.

Vrste prikupljenih podataka

Kroz forme, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene lične informacije koje se mogu koristiti da vas kontaktiraju ili identifikuju (“lični podaci”). Informacije koje se mogu identifikovati mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

 

e-mail adresa
ime i prezime
broj telefona
kolačicći i podaci o korišćenju
Podaci o upotrebi

 

Ovi podaci o korišćenju mogu da sadrže informacije kao što su Internet protokol adrese računara (npr. IP adresa), tip pregledača, verzija pregledača, stranice naše usluge koje posecćujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Podaci za praćenje i kolačići

Koristimo kolačicće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i čuvanje određenih informacija. Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koje mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacije i čuvaju se na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se takođe koriste su svetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija i za poboljšanje i analizu naše usluge. U Vašem pretraživaču imate kontrolu da odbijete sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Primeri kolačića koje koristimo:

 

kolačići sesije za rad servisa
Facebook cookies pixel
Preference Cookies da bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke
bezbednosni kolačići za bezbednosne svrhe
Google Analitics


Google Analitics je usluga veb analitike koju nudi Google i koja prati i prijavljuje saobraćaj na veb-lokaciji. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje upotrebe naše usluge. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa svoje vlastite mreže oglašavanja. Dodatak sprečava da Google Analitics JavaScript (ga.js, analitics.js i dc.js) deli informacije sa Google Analitics o aktivnostima poseta. Više informacija o Google-ovoj praksi privatnosti potražite na veb stranici: https://policies.google.com/privaci?hl=en

Newsletter

Prijavom na newsletter i unosom vaše email adrese potvrđujete da ste pročitali i da se slažete sa uslovima i pravilima korišćenja navedenim u ovom dokumentu, kao i da ste saglasni da na vaš mail stižu obaveštenja. U bilo kom trenutku se možete odjaviti iz Newsletter liste klikom na link “odjava” .

Call Now Button