kako-postaviti-ciljeve-za-narednu-godinu

Postavka ciljeva za sledeću godinu

Koliko znaš da postaviš ciljeve onako kako bi se oni sigurno i ostvarili? Šta je to cilj? Da li smo to ikada radili, da li smo ikada bili uspešni u njima? Kako on izgleda? Kako mu se pristupa?

Ovo su pitanja koja sam sebi davno postavio i tražio sam odgovore na njih.

Kako u Bibliji kaže : ” Traži i dobićeš “. Još davne 2008. godine sam sebi postavio cilj da odem u Jerusalim. Po pitanju tog cilja sam uradio malo zbog svoje izuzetno dobre strategije odlaganja. Sve dok nisam naučio i sam sebi rekao da treba da učim stvari koje kroz život previše podrazumevamo. Do te 2017. godine Branka Miletića, a sada Hadži Branka Branivuk Miletića da ste pitali da li zna da postavlja ciljeve on bi vam odgovorio potvrdno, ali postavlja se pitanje: “Zašto?” . Zašto mi govorimo da znamo stvari ako je očigledno da nam je poznavanje bilo koje pojedinosti limitirano našim iskustvom i vremenom provedenim učenjem istih? Tako da Vam iskreno mogu reći da sam ispunio mnoge ciljeve od kad sam znanje o istima podigao na novi nivo. Skoro sve postavljeno u zadnjih dve godine je i ispunjeno. Ali ovaj put Branko Vam iskreno može reći da jedino što znam je da se čovek uči dok je živ. Jer krug znanja što se više povećava naša kružnica istog dotiče još veću tminu neznanja i budi u nama potrebu da nastavimo sa učenjem. 

Koliko mi zapravo znamo šta je cilj i kako ga postaviti? Reći ću Vam jednu istinu koja je mene probudila iz sna pre deset godina – da je čovekovo znanje direktno srazmerno sa njegovim dostignućima i uspehom.

Da li želite da saznate razliku između vizije, cilja, milestouna, taska, targeta? Da razumete šta su te stvari tačno i kako funkcionišu i kako njima upravljati da bi nam ciljevi bili ostvareni? Dodjite na edukaciju.

Pre više od pet godina pohađajući edukacije sa vlasnikom kompanije za koju sam radio, inače čovekom kome mogu zahvaliti za sve stvari koje su mi pomogle na putu izgradnje ovog projekta.

Call Now Button