FAQ – česta pitanja

Šta je Alfa Projekat ?

Alfa Projekat je edukacija za unapređenje sposobnosti polaznika u komunikaciji, radu i preduzetništvu.

Koliko traje Alfa Projekat ?

Minimum trajanja Alfa Projekta je 3 meseca, maksimum trajanja 12 meseci – kompletna edukacija.

Kako da se prijavim ?

Prijavu možete podneti u online formi, možete se prijaviti telefonskim pozivom ili doći lično u Vuka Karadžića 107 Šabac.
Iskoristite popust 20% dva meseca pre početka i 10% mesec dana pre početka.

Kada počinju generacije / semestri ?

Generacije počinju na svaka tri meseca i funkcionišu u sledečem formatu:
Polaznički semestar utorak od 18:00h do 20:00h i petak 17:00h do 19:00h
Apsolventski semestar subota od 10:00h do 13:00h
Agentski semestar subota od 14:00h do 18:00h

Šta dobijam od Alfa Projekta ?

Prvenstveno promenom načina razmišljanja dolazimo do promene ponašanja u kvalitetnijem smeru. Promenom ponašanja u kvalitetnijem smeru dobijamo i bolje rezultate. Bolji rezultati jednako bolji život.

Da li mogu da zaradim na Alfa Projektu ?

Nakon završenog Agentskog, Developerskog /Koučinga, Rukovodilačkog semestra Projekat obezbeđuje svojim polaznicima mogućnost da korišćenjem stečenog znanja zarade novac.

Gde mogu da primenim edukaciju stečenu na Alfa Projektu ?

Pohađanjem komunikacionim edukacijama na prvom mestu komuniciramo bolje sa samim sobom a samim time i sa drugima. Nakon komunikacije na red dolazi ponašanje koje po prirodi stvara samom primenom komunikacije, počinje da se menja na bolje. Direktna primena Alfa Projekta razumevanje zaposlenih, rukovodeća struktura, edukativni koncept prenosa informacija i personalni koučing.

Na koji račun da uplatim?

Kada popunite formu za ALFA EDUKACIJU na email ćete dobiti informacije za uplatu i broj žiro računa u RSD i EUR za uplate iz inostranstva.

Šta je to OTVORENA RADIONICA?

Otvorene radionice su besplatne i one se održavaju svake nedelje, radionice se baziraju na različitim temama kao što su biznis, ideje, rad na sebi, motivacija, komunikacija i dugo. Radionicama može prisustvovati ili se priajviti bilo ko (ne morate biti polaznik alfa projekata) da biste naučili nesto novo. Zato vas pozivamo da se odmah prijavite ukoliko već niste.

Call Now Button