Česta Pitanja?

Da bismo znanje iz uma spustili u realnost potrebno je da te stvari primenimo u svakodnevnom životu. Zato mi imamo vežbice koje uz šaljivu konotaciju šalju divne poruke i osvešćuju nas po mnogim pitanjima.

Edukacija se odvija jednom sedmično, u trajanju od 2 sata. Tačno trinaest segmenata stane u 3 meseca, izmedju kojih imamo dovoljno vremena da znanje primenimo u praksi.

Edukaciju možete pratiti uživo za sada u Beogradu na srpskom i engleskom jeziku, a uskoro i u drugim gradovima u Evropi i svetu.

Online live edukacija je dostupna za sada na srpskom i engleskom jeziku, putem video linka koji će vam biti poslat pre svake edukacije. Na taj način ćete interaktivno učestvovati u edukaciji. Uskoro će edukacija biti dostupna na francuskom, nemačkom i ruskom jeziku. Sadržaj možete pratiti sa bilo kog uredjaja.

Za vas smo pripremili posebne programe online video edukacije koji su dostupni na engleskom jeziku. Možete ih pratiti u vreme koje vama odgovara i sa bilo kog uredjaja. Programi se sastoje od interaktivnog video materijala.

Licenca traje 6 meseci, uz koju dobijate prateću edukaciju sa interaktivnim video materijalima koji su na engleskom jeziku. U slučaju da želite produženje, možete to ostvariti za mali novac, u zavisnosti od programa. 

Nakon prve vaše edukacije vaše prisustvo na zatvorenim društvenim mrežama je zagarantovano. Čak i kada vam istekne licenca, ostajete prisutni na našim društvenim mrežama i u komunikaciji sa ljudima sličnih interesovanja.

Call Now Button