PRVI SEMESTAR

DEVELOPER

Trajanje edukacije: 3 meseca. Šta ćeš sve naučiti?

Belo kao boja predstavlja prazninu, ako bi smo u čašu sa malo mutne vode sipali bistru izvorsku vodu, voda bi i dalje bila mutna. Potrebno je iz te čaše prosuti sav sadržaj koji se u njoj nalazi da bi voda bila kristalno čista. Zato bi bilo fenomenalno da kod nas dođeš čist i prazan kao bela boja jer samo tako ćeš upiti kvalitetno i primenjivo znanje.

DRUGI SEMESTAR

FASILITATOR

Trajanje edukacije: 3 meseca. Šta ćeš sve naučiti?

Dok smo na polazničkom kursu, u posudu našeg života nasuli smo jedan nov sadržaj, sada taj isti sadržaj počinjemo primenjivati. I kao majstori borilačkih veština stavljamo na sebe beli pojas i počinjemo da ga koristimo i što ga više koristimo sve ga više prljamo novim saznanjima i dok to radimo žuta boja postaje sve jača. 

TREĆI SEMESTAR

AGENT

Trajanje edukacije: 3 meseca. Šta ćeš sve naučiti.

Napokon naše stečeno znanje dolazi do izražaja i što ga više koristimo, sve više i zarađujemo u okviru projekta. I dok smo u prva dva koraka razvijali naše saznanje, sada ta saznanja postaju realnost.

ČETVRTI SEMESTAR

MODERATOR

Trajanje edukacije: 3 meseca. Šta ćeš sve naučiti?

Sa tvoje leve strane se nalazi srce, tvoja leva ruka je nespretnija i mirna kao plava boja. Isto onako kako coach treba da izgleda. Kako narod kaže: “Tiha voda breg roni” , tako i plava boja snaga coach smireno i lagano dovodi ljude do pravog puta i do njihove svrhe života.

Sa naše desne strane se nalazi boja vatre, snage i moći. Svih onih elemenata koji su vam potrebni kada se nađete pred mnogo ljudi. Posao developera je da energiju svih učesnika predavanja poveže i dovede do crvenog usijanja. Na pitanje “Kako?” odgovor se krije u karijeri Alfa Projekta.

RUKOVODILAC

Trajanje edukacije: 3 meseca. Šta ćeš naučiti ako je dostigneš?

Od starog Rima do dana današnjeg ljubičasta se smatra bojom mudrosti, kao jedna od najređih boja, po svojoj prirodi je skrivena kao i znanje. U starom Rimu su retki imali tu čast i pravo da je nose. Kao što će retki imati tu čast da se upoznaju sa svim nijansama mudrosti Alfa Projekta. Jer edukacija koja se nalazi u sklopu naše ljubičaste boje može se steći samo napredovanjem kroz projekat.

INSTRUKTOR

BESPLATAN SEGMENT

Crno, kao boja ispunjenosti, ti možeš biti srećan kupovinom raznih stvari ali biti ispunjen je daleko iznad materijalnog, nalazi se duboko u nama i traži način da nađe put. Ta naša svrha je nešto ka čemu svi težimo svesno i nesvesno. Naš pojas sa početka priče smo u potpunosti isprljali znanjem, primenom znanja, prenošenjem drugima to znanje, mudrošću i na kraju ispunjenošću, ali naš put tek tada počinje. Kada crni pojas počne od svoje starosti da puca, da komadići otpadaju, mi se vraćamo beloj boji. Sve se završava tamo gde je i počelo. Onda shvatamo da sve što je otpalo i treba da otpadne jer samo prazna čaša zna da je voda bistra samo na izvoru.

Do ovog nivoa se dolazi nakon što završite sve prethodne i položite poseban ispit.

Edukacije se održavaju nedeljom i subotom u prostorijama Alfa centra u ulici Višnjička 82b, Beograd

Tačan datum polaska za različite generacije možeš proveriti u kalendaru edukacija.


Call Now Button