Alfa Edukacija - ALFA projekat

ALFA POLAZNIK

PRVI SEMESTAR

Trajanje edukacije: 3 meseca. Šta ćeš sve naučiti?

Belo kao boja predstavlja prazninu, ako bi smo u čašu sa malo mutne vode sipali bistru izvorsku vodu, voda bi i dalje bila mutna. Potrebno je iz te čaše prosuti sav sadržaj koji se u njoj nalazi da bi voda bila kristalno čista. Zato vas molimo da kod nas dođete čisti i prazni kao bela boja jer samo tako ćete upiti kvalitetno i primenjivo znanje.

APSOLVENT ALFA PROJEKTA

DRUGI SEMESTAR

Trajanje edukacije: 3 meseca, cena: 300 €. Šta ćeš sve naučiti?

Dok smo na polazničkom kursu, posudu našeg života nasuli jedan nov sadržaj, sada taj isti sadržaj počinjemo primenjivati. I kao majstori borilačkih veština stavljamo na sebe beli pojas i počinjemo da ga koristimo, i što ga više koristimo sve ga više prljamo novim saznanjima i dok to radimo žuta boja postaje sve jača. 

AGENT ALFA PROJEKTA

TREĆI SEMESTAR

Trajanje edukacije: 3 meseca, cena: 300 €. Šta ćeš sve naučiti?

Napokon naše stečeno znanje dolazi do izražaja i što ga više koristimo, sve više i zarađujemo u okviru projekta. I dok smo u prva dva koraka razvijali naše saznanje, sada ta saznanja postaju realnost.

ALFA COACH

*ČETVRTI SEMESTAR

Trajanje edukacije: 3 meseca, cena: 300 €. Šta ćeš sve naučiti?

Sa vaše leve strane se nalazi srce, vaša leva ruka je nespretnija i mirna kao plava boja.Isto onako kao coach treba da izgleda. Kako narod kaže “Tiha voda breg roni” tako i plava boja snaga coach smireno i lagano dovodi ljude do pravog puta i do njihove svrhe života.

ALFA DEVELOPER

*ČETVRTI SEMESTAR

Trajanje edukacije: 3 meseca, cena 300 €. Šta ćeš sve naučiti?

Sa naše desne strane se nalazi boja vatre, snage i moći. Svih onih elemenata koji su vam potrebni kada se nađete pred mnogo ljudi. Posao developera je da energiju svih učesnika predavanja poveže i dovede do crvenog usijanja. Za pitanje kako odgovor se krije u karijeri Alfa Projekta.

RUKOVODILAC

Trajanje edukacije: 3 meseca, ne može da se plati. Šta ćeš naučiti ako je dostigneš?

Od starog Rima do dana današnjeg ljubičasto se smatra bojom mudrosti, kao jedna od najređih boja,po svojoj prirodi je skrivena kao i znanje. U starom Rimu su retki imali tu čast i pravo da je nose. Kao što će retki imati tu čast da se upoznaju sa svim nijansama mudrosti Alfa Projekta. Jer edukacija koja se u sklopu naše ljubičaste boje nalazi se može steći samo napredovanjem kroz projekat.

INSTRUKTOR

Crno kao boja ispunjenosti, vi možete biti srećni kupovinom raznih stvari ali biti ispunjen je daleko iznad materijalnog, nalazi se duboko u nama i traži način da nađe put. Ta naša svrha je nešto ka čemu svi težimo svesno i nesvesno. Naš pojas sa početka priče smo u potpunosti isprljali znanjem, primenom znanja, prenošenje drugima tog znanja, mudrošću i na kraju ispunjenošću ali naš put tek tada počinje. Kada crni pojas počne od svoje starosti da puca da komadići otpadaju mi se vraćamo beloj boji. Sve se završava tamo gde je i počelo. Onda shvatamo da sve što je otpalo i treba da otpadne jer samo prazna čaša zna da je voda bistra samo na izvoru.

Do ovog nivoa se dolazi nakon što završite sve prethodne i položite poseban ispit.

KOLIKO KOŠTA EDUKACIJA ALFA PROJEKAT ?

1.200 €

(ČETIRI SEMESTRA x 300€)

500

Za plaćena 2 semestra.

700

Za plaćena 3 semestra.

800

Za plaćena 4 semestra.

Za svaki pojedinačno plaćen semestar:

 20% popusta za uplate izvršene 2 meseca pred početak edukacije

10% popusta na uplate mesec dana pred početak edukacije.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE I KREDITIRANJE PUTEM BANKE!

POČNI NAJVAŽNIJU EDUKACIJU U SVOM ŽIVOTU!

Naš projekat je za sve one koji hoće da nađu svoj put i dosegnu to večno pitanje

"Kako da svoju energiju usmerimo da radi za nas i da budemo zadovoljni i ispunjeni."

Edukacije se održavaju u prostorijama Alfa centra u ulici Vuka Karadžića 107, sa početkom od 16:30h. Tačan datum polaska za različite generacije možete proveriti u kalendaru edukacija.

 

Call Now ButtonPOZOVITE NAS